December 2022 - januari 2023

Bezorgd

tgLAVA pakt deze winter uit met de familievoorstelling BEZORGD. Een feestelijke, flitsende voorstelling over Dozen, Pakketten & Andere diensten.

December is de feestmaand, de maand van samenzijn, pakjes onder de kerstboom, kerstpakketten, feestpakketten, voedselpakketten…. Na twee jaar zonder kerstvoorstelling pakt tgLAVA uit met de familievoorstelling Bezorgd

Het is kerstavond. Terwijl iedereen zich gezellig nestelt onder de kerstboom, moeten de pakketbezorgers van Pak’et aan BV doorwerken. ‘Want voor 23 uur besteld, is morgen onder de kerstboom!’ Hoe komen zij in hemelsnaam die avond door?

tgLAVA duikt in de wereld van de pakketbezorgers  en onderzoekt de mensen achter de bestellingen. Wie brengt ze rond?  Voor wie zijn ze?  En, heel belangrijk wat zit erin? De pakketbezorgers worden overspoeld door kwijtgeraakte pakketten, hysterische klanten en absurde verhalen.

Bezorgd is een flitsende, feestelijke, bomvolle, interactieve voorstelling van 5 spelers, een SRV-wagen, een lopende band en heel veel dozen.

Een bijzondere avond, op een bijzondere locatie. tgLAVA nodigt haar publiek ook uit om een cadeau in een doosje mee te nemen. Iets wat je in huis hebt liggen en niet (meer) gebruikt, en graag aan een ander wil doorgeven. Pak je hem ook even mooi in?